Niets leuker dan de dag inzetten met een lekker ontbijt. Ook aan de kust zijn er talloze adresjes waar je heerlijk kan ontwaken.

Het Koffiemoment - De Panne

In Het Koffiemoment kun je terecht voor heerlijke ambachtelijke koffie vanaf 8u30 ’s morgens. Je hebt er ook keuze uit wel vier verschilllende ontbijtformules die zowel grote als kleine eters kunnen bekoren. Heerlijk én eerlijk dus.

Koffiemoment
byjuuls

ByJuuls - Koksijde

Een ontbijtje met zicht op zee? Dan moet je bij ByJuuls in Koksijde zijn! Geniet er va één van de vaste ontbijtformules of stel je eigen ontbijt samen.

KaZa MYJO - Nieuwpoort

De pittoreske gebouwen in Nieuwpoort-Stad zorgen al voor heel wat gezelligheid en bij KaZa MYJO doen ze er nog een schepje bovenop! Op het terras is het zalig genieten bij mooi weer, maar als het weer niet meezit maak je het gezellig in het warme interieur van KaZa MYJO.

KaZa MYJO
Bistrant Villa Nova

Bistrant Villa Nova - Middelkerke 

In Middelkerke kun je genieten van zowel een zoet als een hartig ontbijtje bij Bistrant Villa Nova. Onder het mom “eet glitters als ontbijt & schitter heel de dag” bedient het Villa Nova team je ‘s ochtend vanaf 8u30.

Nelly's - Oostende

Niet ver van de Japanse tuin in Oostende vind je Nelly’s. Je kan hier doorgaans heerlijke broodjes bestellen, maar ook het ontbijt is de moeite! Laat je verrassen en start de dag met iets nieuw en lekker.

Nelly's
Bocadillos

Bocadillos - Bredene

Bocadillos in Bredene heeft een heerlijke ontbijtkaart aan een eerlijke prijs. Het vriendelijke personeel ontvangt je met een grote glimlach en tovert in no-time een heerlijk ontbijtje voor je ogen.

Beaufort - De Haan

Bij Beaufort kun je “ontbijten als een koning”, en dat kun je merken aan de menu kaart. Er zijn zo’n 5 ontbijtformules die één voor één afgestemd zijn om ieders honger te kunnen stillen.

Beaufort
't Koetshuis

't Koetshuis 

Een adresje dat zeker de moeite waard is in Blankenberge is 't Koetshuis. In het oude burgemeestershuis kan je elke dag terecht voor een heerlijk ontbijt. Daarnaast kun je ook genieten van een lunch of van hun gekende pannenkoeken en wafels. 

Ensō - Knokke-heist

Bij Ensō stel je met gemak je eigen ontbijt samen aan de hand van de vele keuze’s die het menu aanbiedt. Combineer dit met de gezellige sfeer van het restaurant en je vindt de perfecte combinatie voor een slow morning.

Enso