Wil je binnenkort een bezoekje brengen aan Knokke, maar kan je planning nog wat hulp gebruiken?

Geen zorgen! Julie van der Hooft geeft jullie graag een kijkje in haar ultieme hotspots.

Eten en drinken

L'abbiocco

Het is als thuiskomen in dit gezellig authentiek Italiaans restaurant. Met een warm welkom en een brede glimlach staat het personeel van l'abbiocco  klaar om je te bedienen met de meest lekkere échte italiaanse gerechten.

l'abboicco
Wim's

Wim's

Voor de beste garnaalkroketten en de heerlijkste fruit de mers moet je bij Wim's zijn! Dit gezellig restaurant bevindt zich op de zeedijk van Knokke. Je kan er zowel terecht voor een lichte maaltijd, een snelle lunch of een volledig diner. 

Delicious

Het lekkerste ontbijt van Knokke kun je vinden in Delicious. In deze zaak kan je elke dag van de week tot 11u terecht voor een, zoals de naam van de zaak impliceert, heerlijk ontbijt. Daarna kan je echter ook genieten van een lekkere lunch of een koffietje naargelang de dag vordert.

Delicious
Brasserie Bristol

Brasserie Bristol

Als u graag geniet van culinaire pareltjes, dan is Brasserie Bristol zeker een bezoekje waard. In deze zaak, die ook aan de zeedijk van Knokke gelegen is, geniet je met volle teugen van lekkere verfijnde gerechten en een vriendelijke bediening.

Lakeside Paradise

Een echte aanrader om een hele namiddag in de zon te vertoeven. Bij Lakeside Paraside kunnen ook kinderen hun energie de vrije loop laten en een dag vol plezier beleven. Bij dit restaurant, dat elke zomer ook een beachbar opent, kun je terecht voor een lekkere cocktail en een verzorgde lunch of diner.

Lakeside Paradise
Ijssalon Liliane

Ijsbar Liliane

Een echte vaste waarde aan de Belgische kust is Ijsbar Liliane. Je vindt er de lekkerste ijsjes en proeft de versheid en kwaliteit van hun producten meteen. Niet zo'n fan van ijsjes? Geen nood! In de tearoom van Ijsbar Liliane kun je ook terecht voor een belegd broodje of een heerlijke pannenkoek.

Uitjes

Beachbar Albertstrand

Wie de dag graag spendeert relaxend in de zon met een drankje, is bij Beachbar Albertstrand aan het juiste adres. Hier vind je niet alleen heerlijke cocktails, maar kun je geregeld ook locals tegen het lijf lopen. De rust die je er vindt is een echte vaste waarde voor de inwoners van Knokke.

Albert Strand
Yssi's Café

Yssi's Café

Voor wie graag de voetjes een losgooit is Yssi's Café dé place to be. Overdag kun je hier terecht in de heerlijke brasserie, en vanaf 22u wordt de plaats omgetoverd tot een nightlife hotspot.

In deze bar wordt er al gauw gedanst tot in de late uurtjes.

Arcasport

Deze boetiek bevindt zich op de Lippenslaan te Knokke. Arcasport is gespecialiseerd in tennis en padel kledij, maar verkoopt daarnaast ook tal van andere sport items zoals zwemkledij en sportschoenen. 

Arcasport
Hospitality

Uitwaaien aan de haas

Je kan heerlijk uitwaaien in Knokke én ondertussen nog genieten van een mooi kunstwerk. Dit kunstwerk is ontworpen door Barry Flanagan en noemt Hospitality. De haas staat voor vrijheid, onafhankelijkheid, dynamiek, vruchtbaarheid, kracht en individualiteit en is sinds 1997 te vinden in Knokke om die waarden te representeren.

TC Duinbergen

Zin om je dag iets sportiever in te vullen? Bij TC Duinbergen kun je naar hartenlust tennis en padel spelen. Je kunt er sportmateriaal bij de bar huren én na een intense sportsessie kun je neerploffen in de zon op het terras van de club.

TC Duinbergen
Bakkerij Demeyer

Bakkerij Demeyer

Op zondag boterkoeken halen is ook aan de kust een echte gewoonte. Hiervoor kun je in Knokke terecht bij bakkerij Demeyer. De bakkerij zorgt al generaties lang voor een mooi aanbod, hier geniet je van heel wat lekkernijen én een geweldige service.

Zeker niet te vergeten

De Kruier

Bij De Kruier in Ramskapelle weten ze dat eten niet enkel een behoefte, maar ook een ervaring kan zijn. Hier kun je heerlijk tafelen. De broers Callant en hun team serveren lekkere streekeigen en seizoensgebonden gerechten in een ongedwongen, maar vooral gezellige sfeer.

De Kruier