Binnenkort een daguitstap maken naar Knokke-Heist en heb je nog inspiratie nodig? Geen paniek, wij hebben de perfecte 24uur voor jou samengesteld! 

MRB

Ontbijten in

Marie-Rose Bakery

Marie-Rose Bakery - 'een urban bakery café in hartje Knokke'. Hier maak je de perfecte start van je dag met een overheerlijk ontbijt. Ontdek er nieuwe smaken of kies voor de gekende klassiekers. Deze hotspot zal je zeker niet teleurstellen!

Ontdekken 

'HEY' - belevingscentrum

Het belevingscentrum 'HEY' te Knokke-Heist opende in juni 2022 zijn deuren en heeft een rijk aanbod van geschiedeniselementen van deze badplaats. Je kan er verschillende expo's bezichtigen en zo meer te weten komen over de geschiedenis en erfgoed van Knokke-Heist.

HEY
Zwinwandelroute

Wandelen

Zwinwandelroute 

De Zwinwandelroute laat je kennismaken met de grote diversiteit aan natuurwaarden en landschappen in Knokke-Heist. Je wandelt de route in een lus en kunt dus blijven nieuwe delen van het Zwin ontdekken. De wandeling bedraagt zo’n 12 km.

 

Lunchen in 

Roots 

Bij Roots kan je overheerlijke lunches ter plaatse eten of afhalen. Ze hebben een uitgebreid assortiment van broodjes, poké bowls en bagels. Deze hippe hotspot is gelegen in de Lippenslaan dus ideaal om af te halen tijdens een dagje Knokke!

Roots
Lakeside

Ontdekken met kinderen 

Lakeside Paradise 

Een échte aanrader om een hele namiddag in de zon te vertoeven. Hier kunnen ook kinderen (vanaf 6 jaar) hun energie de vrije loop laten en een dag vol plezier beleven. Kies uit wakeboarden, waterskiën, wakeskaten, kneeboarden of foilboarden. Of geniet van een hapje en drankje in de bar.

Pauzeren in 

Not Guilty 

In Not Guilty worden alle lekkerheden met een passie gemaakt. Hier kan je schaamteloos genieten van de verschillende desserts zoals coup de coer, wafels, ijs, freakshakes, chocolademelk en nog veel meer lekkernijen met of zonder chocolade! 

Not Guilty
La Sapinière

Dineren in 

La Sapinière 

La Sapinière biedt een uitgebreide waaier aan mogelijkheden, gaande van regionale gerechten tot culinaire hoogstandjes. Hun overheerlijke gerechten zal je niet snel vergeten dus dit restaurant is zeker de moeite waard!