Ben jij van plan een daguitstap naar Middelkerke te maken en heb je nog inspiratie nodig? Geen paniek, wij hebben de perfecte 24uur voor jou samengesteld! 

 

 

zz

Ontbijten in

Bistrant Villa Nova 

Bij Bistrant Villa Nova in Middelkerke ben je van harte welkom om je dag te starten met een overheerlijk ontbijt. In de bistrant staan prijs-kwaliteit, versheid en vriendelijkheid sinds dag één voorop. Zeker en vast een aanrader! 

Wandelen 

De bronzen stripstandbeelden

Wanneer je de kustlijn afwandelt geniet je niet alleen van het prachtige uitzicht van de zee, maar kan je ook de verschillende stripstandbeelden bewonderen die verspreid liggen over de kustlijn van Middelkerke. Een leuke activiteit voor het gezin waarbij je samen tijd doorbrengt terwijl je elkaars kennis over Vlaamse stripfiguren op de proef stelt.

Annemieke en Rozemieke
De Warandetoren

Ontdekken

Warandetoren

Wanneer je besluit de stripstandbeeldenroute te wandelen is het een aanrader af te slaan aan de Luis Logierlaan.  Zo’n 100-tal meter verwijderd van de zeedijk zal je de Warandetoren aantreffen. Beklim deze toren en je krijgt in ruil een prachtig zicht over de uitgestrekte polders, heel wat Beaufort kunstwerken en natuurlijk de zee.

 

Lunchen in 

De Colombus

Voor wie eerder een kleine lunch of een hapje met een cocktail verkiest moet zeker en vast eens langsgaan bij Bistro 't Ei. Een zeer gezellige zaak met vriendelijk personeel. Voor een grote maaltijd moet je niet ver lopen. Bistro Colombus is rechts van 't Ei gelegen en is in handen van dezelfde eigenaars. Hier kan je altijd terecht voor een heerlijke maaltijd met vlotte en vriendelijke bediening. De dagschotels zijn een echte aanrader,  voor  slechts vijftien euro!

Bistro Colombus
Karting Middelkerke

Ontdekken met kinderen 

Kegel X-treme

Bij Kegel X-treme kan je ervoor kiezen om te gaan karten of om het adventure park met bijhorende obstakels te overwinnen. Dit kartcircuit is het enige racecircuit gelegen aan de Vlaamse kust en maakt enkel gebruik van elektrische karts. Wat zorgt voor meer power en minder lawaai en milieuvervuiling. Wees niet getreurd bij slecht weer, bij Kegel X-treme zijn er nog een heleboel activiteiten mogelijk. Bij slecht weer is het mogelijk om te bowlen, er is een escape room, laser shooting en een glow in the dark minigolfparcours.

Pauzeren in 

Dolce & gelati 

Dolce & gelati staan in Middelkerke bekend voor hun heerlijk roomijs in vele verschillende smaken. Ook de hoorntjes zijn om te smelten met een lekker chocoladerandje. De glimlach krijg je er gratis bij! 

Dolce & gelati Middelkerke
Restaurant Vlass

Dineren in 

Restaurant Vlass

Restaurant Vlass is een gastronomisch restaurant waar ambiance en gezelligheid centraal  staan. Beleef deze culinaire sensatie en laat je een wijn aanraden door de tot best verkozen sommelier voor West-Vlaanderen van het jaar 2023, Kenzo Lauwereins.