Ben jij van plan een uitstap naar Nieuwpoort te maken en heb je nog inspiratie nodig? Geen paniek, wij hebben de perfecte 24uur voor jou samengesteld! 

 

 

't koffiehuisje de Blauwe Vogel

Ontbijten in

't koffiehuisje de Blauwe Vogel 

Bij 't koffiehuisje de Blauwe Vogel staat de klant centraal waarbij je vlot en uit het hart bediend wordt. Je kan er terecht voor een uitgebreid en huisgemaakt ontbijt. Probeer zeker ook eens de heerlijke wafels en pannenkoeken!

Wandelen 

In Nieuwpoort

Wandelen in Nieuwpoort is een plezier voor jong en oud. Je vindt er een van de grootste jachthavens van Europa waar je meer dan 2000 plezierboten kan bezichtigen. De prachtige fiets- en wandelpromenade zijn de perfecte gelegenheid voor degenen die rust en natuur opzoeken. En tot slot, is een bezoekje aan het Westfront een must voor oorlogsfanaten.

Nieuwpoort wandelen
Vuurtoren Nieuwpoort

Ontdekken

De vuurtoren

Bezoek deze adembenemende plek in Nieuwpoort. De vuurtoren wordt er beschouwd als een magische plek. Er geldt een mythe dat wanneer je uw geliefde onder de toren kust, dit eeuwige liefde betekent. 

 

Lunchen in 

BUA THAI

Geniet bij BUA THAI van de gespecialiseerde Thaise keuken. Het eten is er heerlijk, de bediening is er vlot en heel vriendelijk. Zeker een aanrader voor liefhebbers van de Thaise keuken. 

BUA THAI
Kinderboerderij De Lenspolder

Ontdekken met kinderen 

Kinderboerderij De Lenspolder

De Lenspolder kinderboerderij is een leuke locatie om langs te gaan met jongere kinderen. Ze komen terug in aanraking met het boerderijleven en de typische dieren die er leven. Een leuke plek om rond te wandelen en te genieten van de natuur.

Pauzeren in 

Oma's ijs 

Bij Oma's ijs kan je genieten van de heerlijke ambachtelijke ijsjes, smoothies & milkshakes en warme en koude dranken. Dit wordt je geserveerd met de glimlach op het gezicht. Voor speciale gelegenheden maken ze voor jou een gepersonaliseerde ijstaart op bestelling. 

Oma's ijs ijstaart
Wasserette

Dineren in 

Restaurant Wasserette

Restaurant Wasserette is een Michelin restaurant waar de filosofie, "een maaltijd moet een ervaring zijn" leeft. De zaak wil door hun vriendelijke bediening en hun overheerlijke maaltijden elke klant een uniek moment bezorgen.