Een avondje uit aan de Belgische kust en op zoek naar heerlijk tapasrestaurant? Wij hebben enkele leuke hotspots opgesomd waar je met goed gezelschap kan genieten van smaakvolle tapasgerechten.

Petit Comité - De Panne

"Tapas zoet en zout, warm en koud" 

Bij Petit Comité kan je terecht voor verassende tapasgerechten en heerlijke cocktails. Je zal je er al snel thuisvoelen dankzij de gezellige sfeer en de huiselijke bediening. 

Petit Comité - De Panne
Chlodette - Koksijde / Oostduinkerke

Chlodette - Koksijde

"Family, Freshness, Foodpairing" 

Op zoek naar een gezellige lunch & tapasbar in Oostduinkerke? Zoek niet verder! Chlodette is de ideale plaats voor geweldige warme en koude tapasgerechten. Neem zeker eens een kijkje in hun uitgebreide menukaart

Tabl'O - Nieuwpoort

"Enjoying good food is enjoying life"

Zo luidt het bij Tabl'O in Nieuwpoort. Deze gezellige ontbij, apero, lunch & tapasbar is de perfecte plaats om te relaxen en genieten van verrukkelijke gerechten. Je kan er gans de dag door kiezen uit verschillende foodsharing gerechten want sharing is caring!

Tabl'O Nieuwpoort
Vecino Middelkerke

Vecino - Middelkerke 

"Break the rules, share the food"

Bij Vecino zal je verrast worden door hun unieke menukaart want alle gerechten zijn gebaseerd op verschillende bestemmingen in de Wereld. Kan je niet kiezen uit de uitgebreide menukaart? Ga dan voor de 'op reis menu' en laat je verrassen door 5 verschillende bestemingen (gerechten). 

La siesta - Oostende

'Bij La Siesta straalt de zon 365 dagen per jaar" 

Genieten van tapa's, Zuiderse gerechten en gevarieerde cocktails? Bij La Siesta staan de deuren open voor jong en oud om te genieten van hun heerlijke gerechten. Je kan er kiezen uit de tapas bar, sharing plates, quesadillas, tacos, hamburgers en nog veel meer! 

La Siesta - Oostende
BALOE De Haan

BALOE - De Haan

"Gezellige en eigentijdse ontmoetingsplaats" 

Nog op zoek naar een leuk adresje om tapas te eten in De Haan? BALOE biedt je smaakvolle sharing bites en zelfgemaakte cocktails. Benieuwd? Ga dan zeker langs bij dit geweldige adresje in De Haan! 

Onism - Blankenberge 

"Het besef dat je in je leven maar een klein deeltje van de wereld zal zien" 

De betekenis van Onism kan je terugvinden in de heerlijke gerechten. Hun doel is om de wereld naar jou te brengen via smaak, beleving en geweldige momenten. De vriendelijke bediening en het inspirerende interieur laten je alvast meteen thuis voelen. 

Onism
ONA Zeebrugge

ONA by 't Werftje - Zeebrugge 

"Harbor view drinks" 

Met een magnifiek uitzicht op de haven van Zeebrugge verrast ONA je met diverse lekkernijen en talrijke cocktails. Hun menukaart bestaat uit verschillende warme en koude tapas to share en nog veel andere mogelijkheden. In de zomer kan je plaatsnemen op hun zonovergoten terras met een verfrissende cocktail in de hand. 

BarAvina - Knokke-heist

BarAvina bevindt zich in het restaurant Alexandra. Hier kan je samen met familie of vrienden proeven van hun overheerlijke foodsharing gerechten. Zin om te ontspannen in een gezellige sfeer met lekkere tapas en een goed wijntje? Breng dan zeker een bezoekje bij BarAvina! 

BarAvina Knokke-Heist