Bladeren dwarrelen van de bomen en koude temperaturen komen eraan. Dan gaat er niets boven een frisse herfstwandeling in de prachtige natuur! 

Calemynbos - De Panne

Dit duinbos is de ideale bestemming voor wie zee en bos wil combineren. Je kan er kiezen om te wandelen, fietsen, mountainbiken of paard te rijden. Daarnaast is er een speelzone voor de kinderen en een bezoekerscentrum met natuurtuin indien je meer wil te weten komen.

Calmynbos - De Panne
Hannecartbos - Koksijde

Hannecartbos en Ter Yde - Oostduinkerke 

Wil je genieten van de kleurenpracht van de bomen tijdens het herfstseizoen? Trek dan zeker eens naar het Hannecartbos in Oostduinkerke. Het gebied bestaat uit 48 hectare en heeft zowel graslanden als bossen. Ideaal voor een prachtige herfstdag!

 

Fleriswandeling - Middelkerke 

Behoefte aan de buitenlucht? Deze 10km lange wandeling start bij de polders van Leffinge. Je komt er verschillende hoeves tegen waaronder de Fleriskothoeve. Bij de Fleriskothoeve kan je luisteren naar de legende van duivelsknecht Fleris. Tenslotte keer je terug naar de dorpskern via een groene woonwijk, dit is een favoriete wandel- en fietsroute in de streek. 

Fleriswandeling - Middelkerke
Duinbossenwandeling - De Haan

Duinbossenwandeling - De Haan 

Het natuurgebied Duinbossen verbindt Wenduine en De Haan. Je kan er met het hele gezin een mooie herfstwandeling maken want er zijn ook 3 speelzones aanwezig. Je start aan het unieke station van De Haan en vervolgens wandel je door de duinen, natuurbossen en rustige straten. De ideale wandeling voor een mooie herfstige zondag, niet?

Zeebos - Blankenberge

Een actievere herfstwandeling kan je maken in het Zeebos van Blankenberge. Er zijn uitgestippelde wandelpaden, vogelkijkhutten, speelbossen en speelterreinen. Waag je op de hangbrug om vanuit de uitkijktoren te genieten van het prachtige herfstlandschap!

Zeebos - Blankenberge