Onze kustgemeenten zijn vaak de ideale plaats om even tot rust te komen en te genieten met de volledige familie. Overal is er wel iets te doen met kinderen en ook in Blankenberge. Ontdek hier 3 kindvriendelijke activiteiten die je tijdens een familie uitstap kan doen! 

Sea Life 

Zijn de kinderen gek op dieren? Trek dan naar de aquatische dierentuin Sea Life. Het volledige Sea Life netwerk staat in voor de bescherming van (kwetsbare) dieren en natuur. Het volledige gezin kan hier meer ontdekken over pinguïns, zeehonden, zeeschildpadden, vissen en otters. Je kan er urenlang genieten van de verschillende waterdieren, de speeltuin of voedermomenten! 

Sea Life
Leopoldpark

Het Leopoldpark

Het Leopoldpark is een recreatiedomein waar je een hele namiddag met de familie kan doorbrengen. Je kan kiezen voor minigolfen, kidkarting, snookergolfen, crazy golfen en tennissen. Daarnaast zijn er ook nog springkastelen, zandspeeltuinen, trampolines, klimrekken en nog meer. De kinderen zullen zich er ongetwijfeld volledig kunnen uitleven! 

Het zeebos 

Het provinciedomein Zeebos ligt tussen Blankenberge en Zeebrugge en het bevat zo'n 41 ha. Genoeg plaats om een fantastische dag te beleven! Het Zeebos is voornamelijk een wandelbos dus dit is ideaal om met de hele familie tot rust te komen en te genieten van de natuur. Er zijn ook recreatieweiden en een avontuurlijk speelterrein. Hierdoor kunnen de kleinsten onder ons zich ook volledig amuseren. 

 

Zeebos - Blankenberge