Griezel mee aan de Belgische kust tijdens de herfstvakantie! Ook in de kustgemeenten zijn er tal van leuke halloweenactiviteiten. Ontdek ze hier! 

De Panne

Ben je niet bang van de duisternis of enge figuren? Waag je dan aan de Halloween siddertocht, het Halloween Labyrint of griezel mee op de Halloween Scare Nights van Plopsaland de Panne. 

Halloween de Panne
Halloween Koksijde

Koksijde

Koksijde is een grote liefhebber van Halloween en daarom zijn er tal van griezelige activiteiten in de herfstvakantie. Je kan er kiezen voor het Halloween doolhof, de spookjeszoektocht, het uithollen en versieren van pompoenen, de Halloweenstoet of het vuurspektakel bezichtigen en nog veel meer! Bezoek de website  en griezel mee met Koksijde! 

Nieuwpoort

Alleen échte durvers gaan mee op de Halloweentocht doorheen de binnenstad van Nieuwpoort. Enge figuren lopen doorheen de straten en jagen je de stuipen op het lijf! Durf jij het aan?

Halloween Nieuwpoort
Halloween Middelkerke

Middelkerke 

Ook in Middelkerke kan je gezellig griezelen met monsters en heksen. Het Epernayplein wordt er namelijk volledig omgetoverd tot een groot griezelplein. In deze spookachtige sfeer kan je genieten van verschillende activiteiten en workshops. Tenslotte kan je ook bibberen tijdens de Halloweennight. 

Oostende

Doorheen Oostende zijn er verschillende halloweenactiviteiten. In het ontmoetingscentrum OC Shaperye kan je Halloween vieren op verschillende manieren zoals gekke kapsels krijgen, Halloweentattoos, het angstaanjagende doolhof bezoeken, en nog zoveel meer! Daarnaast is er ook de jaarlijkse Oktoberfoor waar je de hele herfstvakantie kan genieten. 

 

Oktoberfoor Oostende
Halloween Bredene

Bredene

Van 31 oktober tot en met 5 november kan je griezelen in Bredene. In het ontmoetings- en eventcentrum MEC Staf Versluys zijn er tal van angstaanjagende activiteiten zoals het horrorhuis, de horrorcinema, een pompoenzoektocht, de halloweenfuif, het straattheater en nog veel meer! 

De Haan 

De Haan bezorgt je kippenvel tijdens de herfstvakantie! Ga mee op de Halloween familiezoektocht of de griezeltocht 'kippenvel'. Ook in Wenduine zijn er enkele activiteiten zoals een spooky kermis, een Halloweenparade/ fakkeltocht en vuuranimatie! 

Halloween de Haan
Halloween Blankenberge

Blankenberge

Blankenberge wordt tijdens de herfstvakantie volledig ondergedompeld in een Halloweensfeer. Je kan er bibberen in the Haunted House, meegaan op de Halloweenzoektocht, opdrachten volbrengen tijdens de griezeltocht, genieten van een vuurwerkspektakel, meezingen op het Halloween schlagerfestival, spelletjes spelen op de Halloweenkermis en nog zoveel meer! 

Knokke-Heist

Tenslotte zorgt Knokke-Heist ook voor een onvergetelijke Halloween! Het bos van Heist werd omgetoverd tot een griezelbos en is 3 dagen lang open voor bezoekers van alle leeftijden. Daarnaast kan je een Halloween etentje bijwonen in het Marie Siska Haunted Mansion of waag je doorheen het gekke spookpand. Tenslotte is er ook nog een griezel grommetday waarbij je een volledige namiddag kan griezelen!

Halloween KnokkeHeist

Maken heksen, spoken en monsters je niet bang? Waag je dan aan deze Halloweenactiviteiten aan de Belgische kust!