Wil jij deze zomer aan zee uit je bol gaan? Je verwacht het niet, maar er zijn tal van mogelijkheden. Hier vindt je alvast de beste festivals aan zee opgelijst. Lees de blog en maak jouw keuzes voor zomer 2023!

belgian beers

"Belgian Beers" Blankenberge

Op "Belgian Beers" zullen niet enkel de bekende Vlaamse artiesten je verbazen, maar ook het grote assortiment aan Belgische bieren. Een top event voor degenen die graag genieten van een biertje in een sfeervolle omgeving. Het evenement gaat door op maandag 10 juli vanaf 18 uur. Inkom is gratis! 

 

"#LikeMe" Middelkerke

De auteurs van het immens populaire televisieprogramma #LikeMe komen in de zomer opnieuw naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke voor een namiddagshow. Het concert is één van de stops van #LikeMe On Tour. De combinatie van een stevig voorprogramma door de KetnetBand gevolgd door de set van #LikeMe, staat garant voor dé perfecte familie-uitstap aan zee!

#Likeme
Regi Live

"Regi Live" Middelkerke

Regi schitterde eind oktober nog op onnavolgbare wijze in het Sportpaleis. Deze zomer haalt hij opnieuw alles uit de kast en bouwt hij een stevig feest in de muzikale hotspot aan onze Belgische kust. Regi was ook al afgelopen zomer te gast in de Proximus Pop-Up Arena. Bij zijn optredens in Middelkerke hoor je de sfeer wel van honderden meters ver, ambiance verzekert! Hij keert op donderdag 20 juli, aan de vooravond van de nationale feestdag, terug.

"Klassiek Leeft Meesterlijk" Knokke-Heist

Met de 15e editie van "Klassiek Leeft Meesterlijk" gaan we klassieke tour op. De Tsjech Lukáš Vondrácek opent met een piano recital. Hij is de eerste laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd 2016 en ongetwijfeld één van de meest iconische winnaars uit de geschiedenis van de Wedstrijd. Wil je op dit klassiek spektakel aanwezig zijn? Klik dan op de link voor meer informatie!

klassiek leeft meesterlijk
back to the 80s

"Back to the 80s" De Panne

Tijd om je dansschoenen aan te trekken en om de benen los te gooien ! Kom met familie en vrienden genieten van 80s klassiekers in De Panne tijdens optredens van A-Ties Band en Paul Michiels. Ambiance is verzekert! Goed nieuws, "Back to the 80s" vraagt geen inkomgeld. 

K3 in Middelkerke

Zon, zee, strand en K3: een feestelijke formule voor een uitstap met de hele familie! Op vrijdag 21 juli en zaterdag 12 augustus overtreffen Julia, Hanne en Marthe zichzelf met het K3, Live In Concert. Een unieke kans om zowel jonge als oudere kinderen te laten kennismaken met een arenaconcert in de gezellige festivalsfeer van de Proximus Pop-Up Arena.

Twintigers, dertigers en iedereen die nog een keer wil losgaan op de muziek van K3 wordt verwacht op ‘K3 LIVE LATE NIGHT’. Om er helemaal een feest van te maken brengt een DJ vooraf iedereen in de gepaste sfeer en verlengt die na het concert het feest met een party set om nostalgische duimen en vingers van af te likken.

Wie op zoek is naar een avond nostalgie met bakken ambiance, weet meteen waar naartoe !

K3
concert

Niet te missen

Dit was de blog met onze favorieten. Zorg dat jij jouw favoriet(e) concert(en) niet mist en neem een kijkje op deze link. "Alle concerten aan zee zomer 2023".