Zin in een prachtige wandeling door duinen en strand? Een uitdagend alternatief om de badsteden te leren kennen is paardrijden. Aan de Belgische kust zijn er tal van maneges die je meenemen doorheen de prachtige omgevingen!

De Panne 

Manege De Drie Vijvers is een droom voor elke paardenliefhebber. Deze manege verhuurt niet enkel stallen, maar ze bieden ook verschillende paardrijlessen en wandelingen aan. Ideaal om volledig te ontspannen en genieten van de prachtige omgeving!

DDV
Koksijde paardrijden

Koksijde 

Koksijde is de plaats bij uitstek om mooie ritten te maken op een paard. Je kan er leren paardrijden of meegaan op begeleide wandelingen naar strand en zee. Benieuwd? Ga dan eens langs bij Villa Horizon , manege Equibeach , manege Hacienda of manege ter Duinen

Middelkerke

In het Snippenhof kan je terecht voor groepslessen, privé lessen en jeugdkampen. Dit op alle niveaus vanaf initiëren en begeleiden van kinderen tot aangepaste trainingen en africhtingen voor wedstrijd- ruiters en -paarden. 

 

Snippenhof
Ruitershof

Bredene 

Ook in Bredene kan je terecht voor opleidingen op elk niveau, van beginners tot wedstrijdruiters. Er zijn groepslessen, privé lessen en begeleide wandelingen voor iedereen! In het Ruitershof kan je daarnaast ook nog deelnemen aan begeleide wandelingen. In Stal Greet Minne zijn er in de zomer verschillende kampen aanwezig.

 

 

De Haan 

In manege De Mustang en manege Sanders kan zowel jong al oud paardrijlessen volgen. Hier worden er ook prachtige wandelingen gemaakt in het bos of aan het strand. De ideale, ontspannende activiteit tijdens uw verblijf aan zee, toch? 

 

Mustang
Zoute Stables

Knokke-Heist 

Tenslotte kan je in Knokke-Heist ook genieten van de paardensport. In Stal Ponderosa zijn er rijlessen voor beginners of gevorderden en begeleide wandelingen in de natuur. In de Zoute Stables kunnen paardenliefhebbers alsook terecht voor wandelingen aan het strand of in het Zwin.

Kijk snel via de link hieronder naar de kaart om maneges aan de kust te vinden!

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=15wyJUUI_FKu7cKbjnrCcXAJfYFD…

Paardrijden aan de kust