Zie ginds komt de stoomboot … Sinterklaas is een populaire traditie en ook aan de Belgische kust kunnen we een glimp van De Sint opvangen. 

De Panne

Plopsaland De Panne is natuurlijk dé ideale plaats om de Sint een bezoekje te brengen want ook daar maakt hij zijn intrede. Op 20, 26 en 27 november en op 3 en 4 december kan je Sinterklaas ontmoeten op zijn troon. Daarnaast kunnen de kleinsten hun verlanglijstje afgeven aan de Pieten. 

Sint plopsaland
Sintexpeditie Nieuwpoort

Nieuwpoort

Ga mee op de grote Sintexpeditie ! De Sint heeft de hulp nodig van de kinderen want de Pieten zijn ziek geworden. Help mee met het oplossen van de pietenopdrachten op 26, 27 november en 3, 4 december in Nieuwpoort! 

Middelkerke 

Hij komt, Hij komt ... naar Middelkerke! Op zondag 20 november maakt Sinterklaas, samen met zijn Pieten de intrede in Middelkerke. Die dag kan je vanaf 14u heel wat activiteiten beleven zoals meezingen met Sintliedjes, een grote show, fotomomenten en meer! 

Sinterklaas Middelkerke
Sinterklaas Oostende

Oostende

Op 26 november komt Sinterklaas, samen met zijn Pieten, aan in Oostende. Jong en oud kunnen vervolgens meewandelen naar het stadhuis waar Sinterklaas zijn jaarlijkse speech zal houden. Daarnaast kan je nog tot en met 11 december genieten van de Spiekpietjes activiteiten! 

Bredene

In Bredene kan je op 30 november genieten van de Sinterklaas theatershow. De show wordt in twee delen gegeven zodat iedereen ervan kan genieten. Na de show delen Sint en Piet een geschenkje uit aan alle brave kindjes! 

Sinterklaas Bredene
Sinterklaas De Haan

De Haan 

Ook in De Haan valt er heel wat te beleven omtrent Sinterklaas. Te beginnen met een voorleesmoment van Sint en Piet op 3 december. Ga zeker eens langs want ze brengen heel wat lekkers mee voor iedereen die aanwezig is! De volgende dag vindt het grote Sinterklaasfeest plaats en ook dit mag je zeker niet missen!

Blankenberge

Op zaterdag 19 november maakt Sinterklaas zijn intrede in Blankenberge. Hierna volgt een vrolijke en muzikale optocht naar het casino waar er vevrolgens een Sinterklaasshow doorgaat. Dit verhaal is voor jong en oud waardoor iedereen van harte welkom is! 

Sinterklaas Blankenberge
Sinterklaas Knokke-Heist

Knokke-Heist 

Natuurlijk houdt de Sint van goede muziek. Daarom komt zijn lievelingsgroep, De Peatles, op 4 december optreden in Knokke-Heist. De knotsgekke bende zorgt voor een onvergeetelijke, interactieve show waarbij iedereen volledig uit het dak gaat! Zing mee met oude en nieuwe Sinterklaasliedjes en geniet van de verrassende avond!