Er gaat niets boven een dagje winkelen aan de Belgische kust. Wandelen langs chique boetieks, gezellige marktjes of leuke shops ... wie wil daar nu niet naar binnengaan? Wij hebben enkele winkelstraten aan de Belgische kust opgesomd waar je je volledige kledingkast weer kan aanvullen!

De Panne - Zeelaan 

De Zeelaan in De Panne biedt tal van shops en boetieks waar je urenlang kan winkelen. Van badmode voor een dagje strand tot avondkledij om uit eten te gaan. Je vindt het er allemaal! 

Koksijde - Zeelaan 

In Koksijde kan je winkelen op de Zeelaan. Op deze lange baan zal je verschillende winkels kruisen waar je zeker eens wilt binnengaan. 

Nieuwpoort - Albert-I laan 

Nieuwpoort, een rustige en gezellige stad, en ook daar kan je lekker winkelen. Je vindt er zowel bekende ketens als kleine boetieks waar je je volledig in kan uitleven. 

Oostende - Kapellestraat 

De drukste en wellicht meest gekende winkelstraten aan de Belgische kust liggen in Oostende. Het is een shoppingstad voor alle seizoenen. De Kapellestraat is slechts één van de winkelstraten die tal van winkels biedt. Daarnaast is er ook nog de Adolf Buylstraat,  de Christinastraat, de Leopold II-laan en de Van Iseghemlaan. 

Blankenberge - Kerkstraat 

De kerkstraat in Blankenberge heeft voornamelijk de meeste winkelketens waar je onbeperkt kan winkelen. Natuurlijk zijn er ook kleine verborgen boetieks waar je kan genieten. 

Knokke-Heist - Lippenslaan

Last but not least, de Lippenslaan in Knokke-Heist. Of met andere woorden het modewalhalla aan de Belgische kust. Je vindt er een volledige waslijst van topmerken, maar ook van leuke boetieks. Andere winkelstraten zijn Dumortierlaan en Kustlaan. 

Wist je dat: je ook op zondag kan winkelen aan de Belgische kust? Des te meer reden om te winkelen!