Over ons

Kustweb.be geeft je een overzicht van de accommodaties te huur aan de Belgische kust en maakt zo jouw zoektocht naar een studio, appartement of vakantiewoning voor een verblijf aan zee veel makkelijker.

knokke

Wie is het gezicht achter Kustweb?

Na een succesvolle carrière in marketing en sales richtte Julie van der Hooft in mei 2021 Kustweb.be op. Julie is een gepassioneerde onderneemster die zelf opgroeide aan de Belgische kust. Met Kustweb.be wil ze iedereen helpen om de weg te vinden naar de zee. Want een geslaagde vakantie aan de kust start met een goed gelegen studio, een appartement op jouw maat of een vakantiewoning waar je helemaal tot rust komt.

jfoto1
jfoto2

Van de kust, voor de kust

De Belgische Kust ligt Julie zeer nauw aan het hart. Haar ouders hadden een horecazaak op de zeedijk waar ze boven woonde. Haar jeugd bracht ze dus door op het strand en met een voorliefde voor de zee.

 Julie: “Bij Kustweb.be passen alle puzzelstukjes in elkaar: mijn drive om zelf te ondernemen, mijn liefde voor de Belgische kust én mijn gevoel dat er echt nood is aan een goede website die alle vakantieverhuur groepeert.”

Gedaan met vakantiekeuzestress, boek nu je verblijf aan zee!