Ben jij van plan in Koksijde - Oostduinkerke te verblijven? Geen zorgen, wij hebben voor deze badplaats de perfecte 24uur samengesteld. 

 

 

Ontbijten in 't goed gevoel Oostduinkerke

Ontbijten in

't goed gevoel

't goed gevoel staat reeds meer dan tien jaar bekend voor klantvriendelijkheid in een gezellige en familiale sfeer. Het is de plek  aan zee om je dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet te starten. De vlotte en vriendelijke bediening krijg je er zo bij. 

 

Wandelen 

Doornpanne

De doornpannewandelroute is een wandelroute van 7,7 kilometer waarbij je de prachtige duinen, strand en zee kan  bewonderen. Het is de uitgelezen kans voor degenen die graag wandelen en de rust opzoeken. 

 

Doornpanne Koksijde
Hoge Blekker

Ontdekken

Hoge Blekker 

Wanneer je besluit de doornpannewandelroute te bewandelen zal je de Hoge Blekker tegenkomen. Met een hoogte van 33 meter is de Hoge Blekker de hoogste duin van de kust. Het is een aanrader deze op te klauteren want bovenaan staat je een adembenemend uitzicht op te wachten. 

 

Lunchen in 

Restaurant EOS Lounge

Wat meteen opvalt bij binnenkomst is het vriendelijke onthaal en het gezellige interieur. EOS Lounge verzekert u een heerlijke maaltijd met vlotte bediening. Het is een kindvriendelijk restaurant en is de ideale locatie voor gezinnen.

Restaurant EOS Lounge Koksijde
Visserijmuseum Koksijde

Ontdekken met kinderen 

NAVIGO Nationaal Visserijmuseum

In het visserijmuseum wordt de band tussen mens en zee aangescherpt. Je komt er alles te weten over het leven op zee, de visserij van vroeger en nu en welke noordzeebewoners er zich onder het water bevinden. Vergeet niet het aquarium en de kraamkliniek voor hondshaaien te bezoeken. Een aanrader voor het gezin! 

Pauzeren in 

Chlodette

Pauzeren, dat doe je in Chlodette! De ideale gelegenheid om een lunch te eten of te genieten van de heerlijke tapas. Chlodette staat bekend voor haar kwaliteit, passie, authenticiteit, gezelligheid en vooral de glimlach. Zeker de moeite waard!

Chlodette tapasbar
Restaurant Nils Koksijde

Dineren in 

Restaurant NILS

Restaurant NILS is een Michelin restaurant dat gezelligheid en rust uitstraalt. De getalenteerde chef Nils bezorgt je een verfijnt en overheerlijk gangen menu dat met passie geserveerd wordt door gastvrouw Sofie.