Voor de influencers onder ons valt er natuurlijk ook heel wat te beleven aan de Belgische kust. Wij hebben enkele Instagrammable places opgesomd waar je kan genieten van prachtige uitzichten, kleurrijke straten en verrassende plaatsen.  

Pier van Nieuwpoort

Nieuwpoort 

De pier in Nieuwpoort is een pleisterplaats voor toeristen om uit te waaien. Met de zeilschepen, de vuurtoren of de volledige stad op de achtergrond vormt dit de perfecte plaats om prachtige foto's aan zee te nemen. Daarnaast is de haven van Nieuwpoort ook een fotogenieke plaats om je social media kanalen up te daten. 

 

IG middelkerke

Middelkerke 

Verken de allermooiste plekjes in Middelkerke aan de hand van de Instagram Middelkerke route. Deze route kan je wandelen of fietsen en zo passeer je langs de beste Instagram spots in de stad!

Ben je daarnaast een échte fan van stripfiguren? Middelkerke is dé stripgemeente dus ga er zeker eens op zoek naar de 18 bekende stripfiguren en neem er een leuke selfie mee! Daarnaast is er ook een selfiebank waar tante Sidonia op je zit te wachten. Ga er heen! 

TCS

Oostende 

In Oostende kan je genieten van de grootste openluchtgalerie, namelijk The Crystal Ship. Ga op zoek naar de kleurrijke murals en opvallende sculpturen! Daarnaast heeft Oostende ook een eigen TikTokTour. Op deze tour passeer je langs 10 hotspots waar je TikToks kan maken. Tenslotte raden we aan om even een zonsondergang wandeling te maken op de pier van Oostende want ook hier kan je prachtige foto's maken voor op je social media!

 

Blankenberge

Blankenberge 

In Blankenberge zijn er ook enkele opmerkelijke plaatsen waar je je Instagram profiel kan updaten. Ben je op vakantie in deze stad? Laat je volgers dit weten aan de hand van een leuke selfie bij de Blankenberge letters aan het station! Daarnaast zijn er nog leuke spots, denk maar aan de paravang of de pier van Blankenberge!

Zeebrugge

Zeebrugge 

Vanboven op de ABC toren in Zeebrugge heb je een magnifiek zicht op de haven. Het terras op de zevende verdieping is publiek toegankelijk. Dit vormt dé ideale plaats om prachtige foto's te nemen! Daarnaast kan je heerlijk eten bij rooftoprestaurant Njord met uitzicht op de haven!

 

Knokke

Knokke-Heist

In Knokke zijn er oneindig veel plaats om leuke foto's te nemen en tegelijkertijd te genieten van de omgeving. Daarom heeft de stad zowel een Instagram -, Snapchat -, TikTok -, LinkedIn -, Strava -, Pinterest - en YouTube route ontworpen. Passeer langs kleurrijke muren, unieke winkeltjes en verrassende restaurants. Je kan dus urenlang de mooiste plaatsen ontdekken en geweldige foto's nemen! 

Tenslotte eindigen we met een Instagrammable tip. 

Om de drie jaar vindt het Beaufort beeldenpark plaats. Dit is een kunsthappening langs zeedijken, stranden en duinen van de Belgische kust. Zowel kunstliefhebbers als toeristen of bewoners kunnen 6 maanden lang genieten van de mooiste kunstwerken, verpreidt van De Panne tot Knokke-Heist. 

Hét ideale moment om prachtige foto's te nemen, toch?