Binnenkort wordt de volledige kustlijn ondergedompeld in de kerstsfeer! Gezellig glühwein drinken met vrienden, jezelf wagen aan het schaatsen, ... Alles is mogelijk! Ontdek de winter- en kerstactiviteiten van 2022 hier!

De Panne 

Kerstmis vieren in De Panne? Er zijn verschillende activiteiten die je volledig in de kerstsfeer brengen! Drink een glaasje glühwein op de kerstmarkt, maak een ritje op de kersttramschrijf een brief naar de Kerstman of maak een midwinterwandeling op de tweede kerstdag. Om alles af te sluiten is er ook nog een kerstboomverbranding

Zelf Plopsaland wordt omgetoverd in Winter Magic. Genoeg opties!

Kerstmarkt De Panne
Ijsbaan Koksijde

Koksijde

In Koksijde kan je terecht voor urenlang schaatsplezier want vanaf 22 tot en met 31 december staat er een schaatsbaan voor het gemeentehuis van Koksijde. Na het schaatsplezier kan je genieten van een hapje en een drankje in de gezellige kerstchalets. Ga zeker ook eens langs bij het kerstbos op het strand van Oostduinkerke. 

Nieuwpoort

Voor de derde keer zorgt Winters Nieuwpoort voor warme momenten waar je dicht bij elkaar kan genieten van heel veel winterse sfeer en tal van winterse activiteiten. Zo is er een Winter Chalet, Winter Carrousel, Winter Tree House, Winter Slide en een Winter Ambiance podium waar er bekende artiesten optreden. Tenslotte is er ook een uitgestippelde wandeling die je de vele winterse decoratie in Nieuwpoort toont.

s
Magisch Middelkerke

Middelkerke 

Magisch Middelkerke is een uniek kerst- en feestevent in het prachtig verlichte Normandpark. Van 19 december tot en met 8 januari staan er verschillende evenementen op de planning. Een fonteinenshow, een fonkelende wandeling, de Almuthut, de Winter Wonderbar, de Magische Theekopjes en iedere dag originele animatie

Oostende 

Een betoverende kerst kan je zeker en vast in Oostende beleven. Via #WinterInHetPark kan je ten volle genieten van deze sfeervolle periode. Er is een overdekte schaatspiste, een kerstmarkt, gezellige chalets en nog veel meer. Ga zeker eens langs in het Leopoldpark om alles te ontdekken! 

Gluhwein
Ice

Bredene 

In Bredene komt er dit jaar geen kerstmarkt, geen ijspiste en geen avondmarkt. Een alternatief programma wordt uitgewerkt. 

De Haan 

Ook in De Haan en Wenduine zijn er tal van Winterse activiteiten. Zo kan je de hele periode genieten van de kerstmarkt, de winterchalets, de ijspiste en de kerstconcerten. In Wenduine zijn er aparte activiteiten waar je ook tenvolle kan genieten van de kerstsfeer. Tenslotte is er een Christmas Fun Run waar je in kerstkostuum kan meedoen aan een loopwedstrijd!  

d
bl

Blankenberge 

In Blankenberge wordt het Koning Leopold III Plein omgetoverd in een winterdorp met sfeervolle kerstdecoratie en -ambiance. Er is een overdekte schaatspiste, een winterbar, een kerstmarkt en voor bedrijven, instellingen en verenigingen biedt Winterpret Blankenberge interessante business-/sponsorpakketten aan.

(Zee)Brugge

Dit jaar zal er jammergenoeg geen kerstmarkt plaatsvinden in Zeebrugge. Niet getreurd, slechts enkele kilometers verder vindt 'Wintergloed' plaats in binnenstad Brugge. Geniet er van de nieuwe lichtbelevingswandeling, twee kerstmarkten, een schaatsdecor, een winterbar en een slenterparcours doorheen de historische binnenstad. Zeker de moeite om eens langs te gaan! 

Wintergloed Brugge
k

Knokke-Heist 

Last but not least - de winterbeleving in Knokke-Heist. Tijdens de koude dagen kan je hier genieten van een overdekte schaatspiste, een kerstmarkteen Rudolf sprookjeswandeling en een winterwandeling in 't Zwin. Er is ook een World Cup pop-up waar er tal van unieke activiteiten zijn tijdens de winterdagen! Daarnaast zijn de straten en gebouwen verlicht dus je zal er volledig in de feeststemming komen!